Com El Secret em va canviar la vida

Compartir

Com El Secret em va canviar la vida

Gent real. Històries reals.

Rhonda Byrne

Sinopsis

EL FENOMEN MUNDIAL QUE HA TRANSFORMAT MILIONS DE VIDES Durant l’última dècada, “El Secret”, de Rhonda Byrne, ha estat un best-seller que ha exercit un innegable i poderós impacte en milions de lectors d’arreu del món. Ara, per primer cop, Rhonda Byrne presenta un recull de les històries reals més inspiradores i impressionants sobre el poder d’”El Secret” que li han fet arribar persones com tu al llarg dels darrers deu anys. “Com ‘El Secret’ Em Va Canviar La Vida” parla de persones normals i corrents que han transformat completament la seva economia, salut, relacions, amor, família i feina en …
Leer más

Byrne, Rhonda

Rhonda Byrne
Rhonda Byrne es la creadora de “El Secreto”, el film documental que en el año 2006 revolucionó el mundo, transformó millones de vidas e inició un movimiento planetario. Ese mismo año, se publicó el libro “El Secreto”, de la misma autora, que se ha traducido a más de cincuenta idiomas y que continúa siendo uno de los títulos más vendidos de este siglo. Rhonda ha escrito otros tres best sellers: “El Poder”, en 2010; “La Magia”, en 2012 y “Héroe”, en 2013.
Libro de tela


Encuéntralos también en

Ficha técnica

272

04/2017

Catalán

Entramat creixement i salut

9788479539726

Géneros: BIC|VS: Self-help & personal development, BISAC|SEL031000: SELF-HELP / Personal Growth / General

Más libros del mismo autor

Títulos similares

Aviso de cookies

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de analítica.