Heroi

Compartir

Heroi

Rhonda Byrne

Sinopsis

Vet aquí per què estàs al planeta Terra. Tens alguna cosa especial. Vas néixer amb alguna cosa que no té cap altre habitant de la Terra. Hi ha una vida que t'està predestinada; hi ha un viatge que t'està predestinat. Aquest llibre te'n parla. Dotze de les persones de més èxit que hi ha actualment al món relaten els seus viatges, en teoria impossibles, i et descobreixen que vas néixer amb tot el que et cal per viure el teu somni, i així fer realitat la teva missió i canviar literalment el món. Hi havia una vegada un heroi.

Byrne, Rhonda

Rhonda Byrne
Rhonda Byrne es la creadora de “El Secreto”, el film documental que en el año 2006 revolucionó el mundo, transformó millones de vidas e inició un movimiento planetario. Ese mismo año, se publicó el libro “El Secreto”, de la misma autora, que se ha traducido a más de cincuenta idiomas y que continúa siendo uno de los títulos más vendidos de este siglo. Rhonda ha escrito otros tres best sellers: “El Poder”, en 2010; “La Magia”, en 2012 y “Héroe”, en 2013.
Libro de tela


Encuéntralos también en

Ficha técnica

240

03/2014

Catalán

Entramat creixement i salut

9788492920082

Géneros: BIC|VXA: Mind, Body, Spirit: thought & practice, BISAC|SEL027000: SELF-HELP / Personal Growth / Success

Más libros del mismo autor

Títulos similares

Aviso de cookies

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y realizar tareas de analítica.